Loading...

Čím si můžete zpříjemnit ložnici?

14.01.2023 18:29

Jaké produkty mohou patřit mezi doplňky do ložnice?

- Postel, matrace, polštáře, přikrývky a prostěradla
- Noční stolek se svítící lampou
- Botník, šatní skříň nebo věšák
- Křesla, pohovka nebo křeslo-lůžko
- Dekorace, jako jsou obrazy, koberce nebo tapety
- Dekorativní polštáře a doplňky
- Vnitřní rolety nebo závěsy

Důležitý je úložný prostor

Úložné boxy nebo krabice jsou vysoce praktické pro uložení malých věcí, které potřebujete mít přístupné v obývacím nebo ložnicovém pokoji. Setkat se můžete s úložnými krabicemi ze dřeva a ratanu, z umělé hmoty nebo plastu či textilu. Některé jsou opatřeny kolečky, což je velmi praktické, všechny jsou však vyrobeny s přihlédnutím k atraktivnímu vzhledu, takže se mohou stát i originálním chycením. Uvnitř boxů je možné uchovat knihy, dekorace a dekorativní předměty nebo měnitelné záležitosti, které chcete mít vždy po ruce.

Mějte přehled o čase

Existují rozmanité typy budíků pro ložnice, od retro budíků s budíkem se zvonkem až po moderní digitální budíky se světelnou a zvukovou funkcí. Některé budíky do ložnice mají i funkci alarmu a dálkového ovládání, takže majitelé mohou nastavit budík na svojí oblíbenou melodii. Některé budíky do ložnice mají i speciální funkce, jako například budík s opakovaným signálem, který pomůže probudit i ty nejtvrdošíjnější spáče. Dalším typem budíku do ložnice je budík s FM rádiem, který umožňuje poslouchat oblíbenou hudbu nebo stanici během rušného rána.

Správné osvětlení v ložnici

Osvětlení do interiéru se těší stále větší popularitě. V současné době se můžete setkat s mnoha druhy osvětlení, které dokážou interiér skvěle zútulnit. Nejpoužívanějšími druhy jsou svítidla na stropním páse, bodové svítidla a stolní lampy. Vyberte si vhodná svítidla do interiéru podle vašeho stylu, barvy nebo materiálu. Pořizovat můžete i svítidla s ovládáním dotykem či bez něj.
Osvětlení do ložnice by mělo být především jemné a ničím nerušit usínání. Nejjemnější osvětlení najdete v podobě stropních svítidel či květináčů s LED diody. Když chceme mít v ložnici příjemné prostředí, volíme rozptýlené svítidla ve stropním i bodovém provedení. Dalším variací na zprovoznění večerní pohodičky mohou být závěsné lampy, které mohou dodat atmosféru blízko snovému prostředí. Neváhejte tedy s výběrem osvětlení do ložnice. Může to být unikátním kouskem interiéru i dokonalou doplňkovou výbavou osvětlovací techniky.