Loading...

Barvy na vlasy, které jsou šetrné? Ano, existují.

27.10.2023 01:45

Pokud hledáte barvu na vlasy, která je šetrná k vašemu zdraví i životnímu prostředí, možná byste měli zkusit přírodní barvy Naturtint. Tyto barvy neobsahují amoniak, parabeny, resorcinol ani další škodlivé chemikálie, které by mohly poškodit vaše vlasy nebo pokožku. Naopak jsou obohacené o rostlinné extrakty a oleje, které vlasy vyživují, hydratují a chrání.


Naturtint je španělská značka, která vyrábí přírodní barvy na vlasy již od roku 1994. Její produkty jsou certifikované jako veganské a cruelty-free, což znamená, že nejsou testované na zvířatech ani neobsahují žádné živočišné složky. Naturtint nabízí širokou škálu odstínů, od platinové blond po černou, které dokonale kryjí šediny a zaručují dlouhotrvající a zářivý výsledek.

Jak použít barvu Naturtint? Je to velmi jednoduché. Stačí smíchat obsah lahvičky s barvivem a lahvičky s aktivátorem v poměru 1:1 v plastové nebo skleněné misce. Poté naneste směs na suché a neumyté vlasy pomocí kartáče nebo hřebene. Nechte působit 30 až 40 minut podle intenzity požadovaného odstínu. Poté opláchněte vlasy teplou vodou a umyjte je šamponem Naturtint Color Fixing Shampoo, který je součástí balení. Nakonec aplikujte kondicionér Naturtint Protective Conditioner, který dodá vašim vlasům lesk a hebkost.

Barvy Naturtint jsou bezpečné a šetrné k vašim vlasům i pokožce. Obsahují například olej z lnu, který posiluje vlasy a zabraňuje jejich lámání, olej ze slunečnicových semen, který chrání vlasy před UV zářením a volnými radikály, extrakt z citronu, který reguluje pH pokožky hlavy, nebo extrakt z pšeničných klíčků, který dodává vlasy pružnost a vitalitu.
Pokud chcete změnit svůj vzhled a zkusit něco nového, ale nechcete používat agresivní chemické barvy na vlasy, zkuste přírodní barvy Naturtint. Tyto barvy vám zajistí krásnou a přirozenou barvu vlasů bez poškození vašeho zdraví i životního prostředí.